Vilken värld lämnar vi till våra barn??

Vad är det som händer i världen, vilken värld vaknar vi upp till idag med Trump som president?! Vilka signaler skickar vi till våra barn? Säga att en person med en sådan inställning till kvinnor, invandrare, klimat och så mycket annat är en lämplig person att styra ett land?! Dessutom har han noll erfarenhet inom den sektorn. Har vi inte ett ansvar gentemot våra barn?! Är så upprörd, förskräckt, arg och ledsen. Har lite tappat hoppet på mänskligheten . Att så många röstar på en sådan person är obegripligt för mig. Dessutom , 53% av de vita amerikanska kvinnorna röstade på Trump . Ännu mer obegripligt och sorgligt . 94% av de afroamerikanska kvinnorna röstade på Clinton .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s