Varför behöver folk lägga sig i….

Hur var och en uppfostrar sina barn är verkligen helt upp till dem. Så länge barnen mår bra , är lyckliga och glada borde ingen lägga sin näsa i blöt. Har en kompis som ofta blir ifrågasatt då hon använder sig av en ganska strikt uppfostran med sin son med många fasta regler. Hennes pojke är världens mest välmående kille och de har valt detta av en anledning. Vad det är angår bara dem men de stöter så ofta på människor som ska ha synpunkter på deras val. Jag blir trött å deras vägnar , kan bara tänka mig hur trötta de måste vara. Alla ska vara så duktiga och ha så mycket synpunkter när situationen egentligen inte kräver någon alls. Så fort som en situation verkligen kräver det så är dessa människor som bortblåsta. Ta hand om era egna barn och låt andra göra samma sak ifred. Ingrip bara om ett barn verkar behöva det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s