Barnteater

Idag var jag på teater med Antonia innan förskolan. Vi såg det stora äventyret på Kompani 1 (Östermalmstorg). Det är underbart att gå på teater med henne. All spänning i hennes ögon, fantasin som skenar iväg, hon suger åt sig allt. Dessutom är det bra träning på att lyssna, koncentrera sig och sitta still. Så mycket är så kul nu och det blir bara roligare och roligare. Jag rekommenderar verkligen alla att gå på teater med sina barn. Tror barnen mår bra av det och utvecklas mycket. Det är en underbar upplevelse att dela tillsammans. Att se hur de utbrister i spontana skratt, förvåning, nyfikenhet och ofta ofta inte kan hålla tillbaka högljudda kommentarer :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s