Hösten snor energi

Underbart med lite sol idag! Den senaste tidens väder har verkligen gjort att jag känner mig låg, energilös, vill mest vara hemma och mysa med barnen och allmänt osugen på saker och ting. Jag vet att jag har lovat mig själv att inte tillåta vädret styra mitt humör och energinivå men jag måste erkänna att det är omöjligt att inte låta det påverka mig. Det påverkar mig mycket till och med. Jag är en värmemänniska. Ljuset är också viktigt men det är nästan mer kylan som tar kål på mig. Rätt land att bo i då…..:). Ja ja, snart är det december och då börjar vi ladda inför jul, det ska bli härligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s