Pyjamasparty!

IMG_1472 IMG_1473Antonia hade sitt första pyjamasparty igår. Så otroligt gulligt att se alla dessa flickor danska runt i sina pyjamasar och känna sig stora. Det var verkligen en underbar kväll och en stor kväll. Hon kändes stor, det var en stor grej att göra på något sätt. Alla flickor var 4 , 5 år gamla och glädjen i deras ögon lyste verkligen. Mest sken det i min underbara Antonias ögon. Att se hennes lycka, glädje och stolthet var otroligt. Blev lycklig av henne, av att vistas i samma rum som hon. Det var värt all ansträngning 1000 gånger om och denna typ av saker har nu gjort entre i våra log och kommer bli något återkommande. Extra mysigt att se en liten exalterad Sasha vara med också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s