Ilska

Ibland kan jag känna mig så enormt förbannad.Kombinationen av lite sömn och barn som inte lyssnar och trotsar medvetet kan få mig att känna mig som en kastrullsöm  kokar över ibland. Som mamma vill jag alltid kunna hantera mina känslor utan att förlora kontrollen och lugnet. Som människa är det inte möjligt att alltid hantera allt perfekt. De gånger som jag inte fixar det och till slut höjer rösten och blir arg får jag alltid dåligt samvete , undantagslöst.Faktum är att jag är duktig på att behärska mig även i de svåraste av stunder men ibland av olika anledningar så brister det. Ingen är perfekt, skulle dock önska att jag skulle kunna vara det i just detta fallet. Analyserar alltid vad och hur jag skulle kunna hantera bättre och tar faktiskt till mig av min egen analys. Blir konstant lite bättre på att hantera svåra situationer och där är jag stolt över mig själv men blir tungt besviken om jag inte lyckas leva upp till mina egna krav på mig själv . Just detta är så känsligt för mig. Som förälder är man skyldig sitt barn att hunna hantera det mesta med lugn. De lär sig av oss, tar efter oss, minns. Vi måste kunna föregå med gott exempel. I det mesta vi gör faktiskt och hantering av detta är viktigt enligt mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s