Hur viktigt är det att hålla löften?

För mig är det heligt att hålla löften. Spelar ingen roll hur stora eller hur små, löften måste hållas. Jag har lovat mig själv att jag aldrig ska bryta ett löfte till mina barn och det ska jag verkligen stå fast vid. Det handlar om att kunna lita på någon och att ord verkligen ska ha en betydelse. De ska ha en tyngd och att aldrig göra någon besviken. Mina barn ska alltid lita på att mamma håller det hon lovar, känna sig trygga i det och själva lära sig betydelsen av ett löfte. Jag vill verkligen att de aldrig ska tvivla på det jag lovar, att det ska vara självklart att ett löfte hålls. Mamma levererar. Det ska jag verkligen se till och aldrig kompromissa med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s