Barnmat är min stora räddning

Jag är på riktigt tacksam över att det finns färdig barnmat på burk att köpa i affären. Jag har försökt laga egen mat men Sasha vägrar äta den. Hon gillar plockmat , gröt och burkmat. Faktum är att barnmaten på burk förmodligen innehåller fler vitaminer och mineraler än den maten jag lagar. Jag kan inte laga mat som smakar bra och samtidigt innehåller allt som barnmaten på burk innehåller. Barnmaten är alla föräldrars räddning enligt mig. Alla föräldrar är inte experter på matlagning och då är detta ett fantastiskt alternativ, speciellt de ekologiska alternativen. Jag vill bara att min lilla tjej äter, får i sig allt hon behöver, är glad, växer och utvecklas som hon ska. Skål för barnmaten!

2 thoughts on “Barnmat är min stora räddning

  1. Jag tänker likadant angående gröten som mina barn äter på morgonen. Pulvergröten innehåller fler vitaminer och mineraler än om jag t.ex. skulle koka havregrynsgröt för att försöka verka duktig.. Nej tack och lov för att det finns bra alternativ att köpa i affären. Sen lagar jag mycket egen mat till mina barn men just gröten tycker jag är så fantastisk i pulverform. Dessutom snabb att laga när magen kurrar på dem på morgonen eller som mellanmål.

  2. Heja burkmaten!! Vår räddning! 🙂

    Min lilla tjej är precis likadan, tror hon accepterat en rätt jag lagat :p annars är det bara burkmat som gäller!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s