Fel att undvika i livet

Jag pratade med Antonia igår och hon frågade om jag gör fel ibland. Faktum är att jag ofta gör fel. Man ska göra fel tycker jag, det är så man lär sig. Helst ska man dock undvika de stora felen. Jag vill tex aldrig se tillbaka på mitt liv och undra:Tänk om jag bara hade vågat prova det där, vad hade hänt då? Jag talar givetvis om de stora viljorna/ passionerna och att våga gå efter dem. Det är ett av mina största fel att undvika i livet. Jag kommer alltid ha en dialog med mina barn om att våga gå efter det man verkligen vill i livet. Att jobba hårt, vara envis och inte ge upp. Med de stora felen  gäller det att följa sin inre kompass. De små felen är en del av livet. Finns givetvis stora fel som också är bra att begå i längden och som lär oss mycket men jag tror att vi alla helst vill undvika dem. Man blir starkare av allt man klarar av och en erfarenhet rikare. Vissa erfarenheter vill jag hest inte ha dock och det är de felen jag gör mitt bästa att inte begå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s