Bra vinterkläder för barnen

Jag tror att varma kläder verkligen gör skillnad på hur barnen heller sig friska. Jag försöker verkligen se till att barnen aldrig fryser. Hellre lite för varm än för kall är mitt motto. Viktigt att satsa på yllesockor, varm halskrage , riktigt varm mössa och varma vantar. Att verkligen se till att kroppens alla ändar håller tätt så att säga. Huvudet är riktigt viktigt. Den största delen av kroppens värme kommer ut där och därför är jag extra mån om att verkligen ha varma mössor som också täcker öronen. Helst de som är formade även för öronen. Att sen ha en riktigt varm och vindtät fleece under är också toppen. Polarn och Pyret är riktigt bra där. Nu finns det dessutom överdragsbyxor som slutar med en liten fleece del för bröstet, riktigt bra för de extra kalla dagarna. Kitta barnen bra så kommer de klara vinterns förkylningar ännu bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s