När små barn blir sjuka

I dessa tider rycker jag att de flesta är sjuka eller förkylda. Det är tufft när ens barn blir sjuka, ännu tuffare när de är bebisar som inte förstår varför de mår dåligt. Sasha fick sig en ordentlig feberdos nu. Min annars så glada och bubbliga tjej vill inte så mycket, ser olycklig ut , gnäller lite och har ingen lust att leka. Hon är verkligen inte sig själv och jag tycker riktigt synd om henne. De är så ynkliga på något sätt, tittar på en med frågande ögon. Vill inget annat än att förklara för henne att det är helt ok, att hon är sjuk och kommer bli frisk snart, att skingra hennes oro och sudda ut hennes frågetecken. Hon är verkligen helt hjälplös och jag känner mig maktlös. Så frustrerande att bara behöva vänta ut detta…….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s