Till min älskade mormor

När det nalkas jul ( och julen handlar om dem man älskar) går mina tankar extra mycket till min fina mormor. Jag saknar henne extra mycket så här års. Hon gick bort i cancer förra sommaren och har nu varit borta 1,5 år. Självklart gör det inte lika ont nu som det gjorde i början men saknaden och sorgen kommer alltid vara närvarande på ett eller annat sätt. En stor kärlek lämnar för alltid spår efter sig och ett stort tomrum . Min mormor var en urkraft, spindeln i nätet i vår släkt och verkligen en stor kärlek. Hennes närvaro gjorde sig påmind varje dag i mitt liv på olika sätt och hon hade verkligen en stor betydelsefull roll i mitt liv. Hon älskade att fira jul med oss och julen är fattigare på innehåll utan henne. Älskade mormor , du du lever och kommer alltid leva vidare i mitt hjärta . Du finns alltid med mig , kärleken dör aldrig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s