Snart jul!

Det är nu bara två dagar kvar till jul. Tiden har aldrig förr varit riktigt så magisk som nu. Antonia räknar verkligen ner dagarna och rusar varje dag för att öppna luckan i adventskalendern. Vi bakar pepparkakshus, pepparkakor, lussebullar, pyntar, lyssnar på julmusik, dricker varm choklad, sjunger och har alltid många röda ljus tända. Granen är vald , pyntad och tänd och julklapparna är införskaffade. Underbart att gå på olika lucia och julkonserter och att beska skansens julmarknad och dansa runt granen. På julen ska vi laga knäck. Dessutom tittas det varje kväll på julkalendern och vi läser ett kapitel ur julsagan varje kväll. Denna tid på året är verkligen fylld av så mycket kärlek och glädje och jag vill verkligen uppleva så mycket så möjligt av den med min familj. Misteln hänger vid granen och jag längtar efter doften av glögg. Mina små tomtenissar här hemma är uppfyllda av julens magi, underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s