God Jul!

Wow, vilken jul!

Underbar, magisk, intensiv, kärleksfull, rolig, och nu är den över. Många traditioner och många leenden. Antonia älskade dagen från början till slut. Har aldrig sett henne så uppspelt , hon satte verkligen igång magin från första sekund. Sasha är för liten för att förstå men förgyllde dagen enbart med sin närvaro. Tomten var påpassad och välkommen och gottebordet rensades snabbt. Älskar verkligen julen. Känns ändå lagom att den är över nu då vi verkligen har gjort det mesta av december månad. Otroligt vad själva dagen passerar snabbt dock. God jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s