Nyårsresa

Ok, imorgon reser vi till Dominikanska Republiken. Vita stränder, varmt, turkost hav, skaldjur, färsk frukt, jag läääängtar! Första långflighten med Sasha. Är faktiskt inte orolig. Kommer vara en del jobb, ja men så värt det . Två veckor i paradiset är värt lite jobbiga resor. Har varit förkyld ett bra tag nu, hela familjen faktiskt och den varma luften kommer göra oss gott. Längtar efter att inte behöva klä på alla kilovis av kläder, bara solskydd , hatt och en klänning. Klart! Känns nästan overkligt att vara i ljuset och värmen snart. Saknar det, behöver det, kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira nyår på med min familj. Ta hand om er här hemma i kylan. Hoppas ni slipper alla förkylningar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s