Hur mycket ska barn få bestämma?

Här tycker vi vuxna ofta väldigt olika. Personligen tycker jag att barn ska fåbestämma mer och mer med åldern men föräldrarna är klart de som bestämmer generellt. Vi vet bäst ( än så länge) vi ska ta ansvaret, vi ska se till att våra barn har det så bra som möjligt. Klart de ska prova , lära sig, göra fel. Det är en del av utvecklingen men de ska få vara barn som inte ska tänka på stora beslut. Dessutom bör föräldraskapet komma med en auktoritet som barnen lyssnar till. Ömsesidig respekt är viktigt att lära sig .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s