Vad ska man tänka på när man är på semester?

Det är lätt att fokusera på alla småproblem och tyngre saker när man reser. På det som inte känns smidigt och där det finns utrymme för förbättring. Faktum är att man ska tänka på att verkligen njuta av nuet. Tänka på att nästa gång man gör detta igen är barnen kanske ett helt år äldre, helt annan fas i barnens liv. Jag vill verkligen njuta av varje år, varje fas. Ingen semester är den andra liv när det gäller barnens utveckling och personliga förändring. Det viktigaste för mig är verkligen att se till att uppskatta min tillvaro så mycket jag bara kan. Självklart är det inte friktionsfritt men jag påminner mig själv alltid om att verkligen göra det mesta av tiden jag har.img_3323

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s