Barnmat i utlandet

Ja, jag kan inte säga så mycket annat än att vi har det riktigt bra i Sverige när det gäller barnmaten. Det finns burkmat upp till 15 månader, många olika sorter och den är verkligen god (i alla fall om man jämför den med annan barnmat). Det är underbart att vara här i Punta Cana men barnmaten är inte mycket att hurra för. Faktum är att Sasha vägrar att äta nästan all burkmat och jag förstår henne. Jag smakar alltid all mat och har hittills inte smakat en enda burk som jag tycker får godkänt i smakupplevelse. Det blir mycket plockmat istället, gröt och ersättning. Funkar bra det med och är en liten detalj på det stora hela.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s