Tillbaka i Sverige

Jag älskar vårt hem och känslan jag får när jag kliver genom dörren men inte känslan jag får när jag landar på Arlanda. Det är tungt att komma hem till Sverige efter att ha varit i Punta Cana med familjen . Ljuset värmen och alla färger från havet stränderna och palmerna inger energi och lycka. Kylan och mörkret snor energi. Dessutom kommer man hem till ett land där sjukdom härjar. Älskar att se hur barnen älskar sitt hem men saknar vår tillvaro som vi hade för bara en dag sedan då vi alla var tillsammans .

img_2706

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s