Det här med barn…

Ok, vill bara säga att det här med barn är det bästa som finns. Går inte att förklara med ord, ibland vill man bara skrika av all kärlek man känner till dem i hela kroppen. All denna kärlek, alla dessa känslor, att denna lycka att få vara mamma åt just dem. Det är verkligen livets mening och höjdpunkt enligt mig. Att tillsammans med den jag älskar skapa två till som jag älskar, en del av mig, av oss. Min familj, plötsligt verkar alla små problem som  petitesser när jag tänker på det. Små skuggor som flyter runt i universum, betydelselösa och små. Barnen är verkligen vår framtid, vi lever vidare genom dem, i dem. Fram tills dess vill jag göra det mesta av att vara med dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s