Ett år gammal!

På måndag fyller vår yngsta skatt ett år! Helt otroligt att ett år redan har gått.  Känns som att det har flugit förbi i ett nafs. Snart är hon ingen bebis längre. Jag måste erkänna att det känns nostalgiskt . Jag ser fram emot att kunna pratan med henne , se vem hon verkligen är riktigt tydligt, gå och hålla handen tillsammans men kommer samtidigt sakna denna mjuka varma gosiga bebis. Denna bebis som börjar varje morgon med att skratta och spritta i sängen när jag kommer in i rummet. Den glädjen hoppas jag att hon alltid kommer ha med sig oavsett hur gammal hon kommer vara. Hon är verkligen en helt underbar liten tjej och det är ett privilegium att vara hennes mamma. En fantastisk personlighet som är så lätt att älska. Sasha har tagit vår familj med en stor kärleksstorm och den växer sig starkare varje dag.img_2871

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s