Tänker ofta vilket ansvar jag har som förälder.

Att vara förälder är roligt , underbart, svårt, utmanande, meningsfullt och fantastiskt. Det är viktigt att vara medveten om vilket enormt ansvar man har också, det största i världen faktiskt . Som förälder har man ansvar för en annan människa, att denna ska växa upp till en bra individ. Att göra allt i sin makt för att denna nya lilla person ska växa upp till en bra stor person med bra värderingar, stark känsla för rätt och fel och vara någon som helt enkelt är en bra individ.

Det här är en väldigt viktig aspekt som hör till jobbet och som vi föräldrar måste ta ansvar för. Vi lägger grunden , i början är det bara vi som har en inverkan och sen delar vi den med de övriga i våra barns liv.  Vi måste ser ull att grunden är stark och solid så de alltid har den att falla tillbaka på i alla lägen. Hjälpa guida dem i svåra situationer och förhoppningsvis göra val som de står för. Hjälpa dem vara starka .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s