Man vill ha allt i livet

Jag tycker att man vill ha allt i livet. Barnen , relationen, jobbet, det sociala, allt. Jag tycker dessutom att man kan få allt, man behöver inte välja. Det är inte lätt men man kan komma på ett sätt som får det att funka, där man får ihop allt. Man hittar sitt unika recept på det liv man vill ha och skriver sin egen manual till hur man lever det. Är man villig att jobba för det, kompromissa lite och om man vill det tillräckligt mycket så kommer man lyckas. Det gäller allt i livet tror jag. Tur och timing kommer komma in i bilden tids nog också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s