Världens bästa storasyster!

Antonia har alltid varit en underbar tjej, en underbar dotter som har varit så lätt att älska. Jag är så stolt över hur hon har tagit sig an rollen som storasyster . Hon är lika kärleksfull i den rollen som hon är som dotter ( om inte mer ibland). Beskyddande, deltagande , varm, underhållande , fantastisk. Världens bästa storasyster . Hon älskar verkligen Sasha och Sasha henne , redan. Redan tycker de om att leka tillsammans . Jag får säga till henne att tänka på sin styrka och inte vara hårdhänt men det är också allt. Blir extra varm i kroppen när jag ser och hör dem tillsammans.img_2893

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s