Kräksjukan…..:(

Ok, nu har det hänt. Vinterkräksjukan har slagit hos oss! Det har faktiskt inte hänt innan. Jag pratade om det bara för några dagar sen och tänkte: bara för det kommer det ske. Det gjorde det också. Det är något speciellt med att vaka med ett kräkigt barn hela natten. Barnet sovandes på en i sängen och en spyhink på golvet. Inte kul men underbart att få finnas där för dem och man kommer på något sätt närmare efter en sådan upplevelse. (åtminstone inbillar jag mig det). Tycker så synd om henne, ledsen och ynklig. Jag kände mig så maktlös, fanns inget annat jag kunde göra än att trösta, torka, finnas där. Nu kommer alla tankarna och frågorna:

Kommer resten av oss klara sig? Måste någon bli smittad ? Hur kan man undvika det? När blir man i så fall sjuk? När vet man att man har klarat sig? Hur länge dröjer sjukdomen kvar i kroppen? Hur länge smittar man? Har googlat det mesta men har fortfarande frågor och håller alla tummar. Det här är verkligen inte kul. Inte kul att se någon må så dåligt och inte kunna göra något åt det alls annat än att vara närvarande och bara vänta ut det. Hoppas på att det snart passerar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s