Resa till Miami!

Ok, jag har ett par dagar kvar av vinter för i år. Sen lämnar jag detta land för varmare breddgrader. Kommer spendera resterande vinter i Miami och Karibien. Känns overkligt lyxigt att få vara tillsammans med min familj under en längre tid på helt underbara platser och att fly kylan. Inga mer vinterkläder, täta förkylningar, mörker. Känns nästan får bra för att vara sant. Ska bli intressant att få uppleva hur det är att spendera längre tid i Miami med barn, hur livet är där för en familj. Hur inställningen är mot barn , vad det finns för möjligheter med barn. Ska bli underbart. Ska också bli intressant att känna av stämningen nu när Trump är vid makten och få prata med befolkningen för att försöka förstå varför de tänker som de tänker.

Känns enormt härligt att packa ner sommarklänningar, sandaler och baddräkter. Att äta glass med barnen och göra så snabbt så den inte hinner smälta. Att känna värme, se ljuset och bada i havet. För att inte tala om all god mat som jag ser fram emot att prova. Underbart med alla härliga restauranger som Miami har att erbjuda! Kommer få mycket inspiration och en hel del att skriva om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s