Miami!!!!!

Ok, nu är vi här!! Älskar denna stad. Varmt och skönt, Vackra färger, strand , hav , palmer, god mat och trevliga glada människor. För så är det verkligen, allt detta genererar i glada nöjda människor. Folk här pratat, hälsar, bjuder varandra på komplimanger , skrattar, dansar och ler. Energin i staden är mycket hög och den smitttar verkligen av sig. Känns underbart att vara här med familjen . Att få så lång tid  tillsammans här och inte behöva känna stress att hinna med allt.

Jag älskar att staden är så öppen, folk dömer inte varandra . Alla ser helt olika ut, klär sig på helt olika sätt. Sätt som vi i Sverige garanterat skulle höja på ögonbrynen åt men här hör der bara till ens identitet . Alla ses som vackra  och folk njuter av varandra och av livet . Det är verkligen härligt att se. Inställningen mot barn är riktigt varm och hjärtlig , underbart!img_3210

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s